Teollisuuden putkistoasennukset

Tiedote

Maintman Oy on ostanut TH Tarmatic Oy:n asennusliiketoiminnan 1.11.2022
Yhteyshenkilö: Lassi Valkonen 044 321 0019
www.maintman.fi

Kiertovoitelu

Kiertovoitelun tehtävänä on voidella laakeria tai muuta voideltavaa kohdetta pienentäen kitkaa, viilentäen sekä puhdistaen. Kompaktisti taivutellut putket säästävät tilaa ympäristöstä ja jättävät tilaa muille laitteille. Mitoitus ja tarkkuus tuovat näyttävyyttä ja pienentävät liitosten vuotoriskejä. Tarjoamme putkistojen ja säiliöiden asennukset, mittarivaihdot, putkistojen sekä letkujen vaihdot, muutokset ja purut vuosikymmenien kokemuksella. 


Rasva- ja öljyvoitelu

Keskusvoitelujärjestelmä koostuu automaattisesta pumppausasemasta, runkoputkistosta, annostinryhmistä sekä putkituksesta tai letkusta voitelupisteelle. Automaattinen keskusvoitelujärjestelmä lisää laakereita, ketjuja sekä liukupintoja sisältävien laitteistojen toimintavarmuutta ja lisää voitelukohteiden käyttöikää sekä huoltoväliä. Tarjoamme rasva- ja öljyvoitelujärjestelmät ammattitaidolla kaikkialle Pohjoismaihin. 

Hydrauliikka

Hydrauliikkajärjestelmä koostuu hydrauliikkakeskuksesta, putkistosta, venttiileistä sekä toimilaitteista, kuten mm. hydrauliikkasylinterit ja -moottorit. Putkistoasennuksen osalta vuodottomuus on yksi peruslähtökohta asennukselle. Tähän voidaan vaikuttaa mm. liitinvalinnoilla, kannakoinnilla, putki-, ja letkuasennusten huolellisella suunnittelulla ja asentamisella. Puhtaus on myös olennainen osa hydrauliikkajärjestelmää. Suoritamme asiakkaan vaatimusten mukaan asennuksien jälkeen suunnitellut huuhtelut ja öljyn analysoinnit.

Muut teollisuuden pienputkistoasennukset

Suoritamme myös mm. konereparoinnin yhteydessä tarvittavat hitsaamalla ja taivuttamalla toteutettavat vesi,- paineilmaputkistojen purut ja uudelleenasennukset. Olemme toteuttaneet myös palosammutinjärjestelmien ja pölynsidontajärjestelmien vaatimien pienputkitusten asennuksia. 

Referenssit

Olemme palvelleet useita kymmeniä teollisuusasiakkaita Suomessa ja muualla Euroopassa. 

Smurfit Kappa, Piteå, Ruotsi - kiertovoitelujärjestelmän muutokset
Delfort Group, Tervakoski - kiertovoiteluputkiston asennukset
Hofor, Tanska - bioenergialaitoksen hydrauliikka-, voitelu- ja mekaniikka-asennukset
Keitele Timber, sahalaitos - hydrauliikka-asennukset
Katso referenssilistamme
TH Tarmatic Oy
Kankaanperäntie 13, 40950 Muurame
Asiakaspalvelu (Ark. 8-16)
040 778 7878 / Juha Huhtala
040 594 5488 / Tarmo Huhtala
juha.huhtala@tarmatic.fi
Nettisivujen toteutus: